Zώντας στο όνειρο…

Tα «Oneira Villas» βρίσκονται στην περιοχή Τραπεζάκι, στο νότιο τμήμα της Κεφαλονιάς. Αποτελούνται από 6 ιδιωτικές βίλες, οι οποίες μαζί με την πισίνα, είναι ιδανικές για τις στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης των διακοπών σας. Ο συνδυασμός της ανεμπόδιστης θέας στη θάλασσα, αλλά και στο βουνό θα σας χαρίσει αναμνήσεις γεμάτες χρώματα, ήχους και αρώματα.

Την όμορφη θέα προς το Ιόνιο Πέλαγος έχετε τη δυνατότητα να την απολαύσετε από την άνεση του ιδιωτικού σας μπαλκονιού ή από τις ξαπλώστρες που είναι τοποθετημένες γύρω από την πισίνα. Από την πισίνα των 100m² μπορείτε να ξεκινήσετε την κάθε σας ημέρα με μια δροσιστική και αναζωογονητική βουτιά, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την όμορφη θέα.

Τα «Oneira Villas» είναι ιδανικά για ζευγάρια, οικογένειες ή παρέες, προσφέροντας όλα όσα χρειάζονται για τις καλύτερες διακοπές!

Tο όνομα του συγκροτήματος, «Όνειρα», τοποθετεί κατευθείαν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σχετικά με την εμπειρία που θα βιώσετε κατά την άφιξή σας ενώ παράλληλα, λειτουργεί ως μια υπόσχεση για την ποιότητα των διακοπών σας.

Πού θα επιλέξετε, λοιπόν,  να φιλοξενηθούν οι επόμενες καλοκαιρινές σας αναμνήσεις;

Οι βίλες μας

Παροχές

Πισίνα

Απολαύστε τον ήλιο, χαλαρώνοντας στην πισίνα μας

Δωρεάν Wi-fi

Σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, έχετε πρόσβαση σε δωρεάν internet

Parking

Μπορείτε να σταθμεύσετε τα οχήματά σας στο δωρεάν ιδιόκτητο parking μας

Μεταφορά

Κάτοπιν συνεννόησης προγραμματίζουμε ταξί για να σας μεταφέρει από/προς αεροδρόμιο*

Αρμονία

Όταν κάποιος επισκέπτεται τα Oneira Villas διαπιστώνει την προσπάθειά μας να εναρμονιστούμε με το γύρω περιβάλλον, χωρίς παραφωνίες. Επιλέξαμε οι βίλες τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά να κινούνται στην παλέτα των γήινων χρωμάτων, αποφεύγοντας μεγάλες αντιθέσεις. Ταυτόχρονα, ο όμορφος κήπος μας, δείχνει την αγάπη μας για τη φύση και είναι γεμάτος με λουλούδια και φυτά που αναδεικνύουν τα τοπικά κάλλη του νησιού.

Φιλοξενία

Για εμάς το να βιώσουν οι επισκέπτες μας την πραγματική ελληνική φιλοξενία, πέραν των σχετικών γύρω από αυτή κλισέ, είναι ιδιαίτερης σημασίας. Γι’ αυτό θέλουμε να φροντίζουμε καθημερινά, με ευγένεια και σεβασμό, ώστε κάθε ένας από τους επισκέπτες να νιώθει άνετα σε ένα χώρο για τις ιδανικές διακοπές.

Ηρεμία

Η τοποθεσία χαρίζει τη δυνατότητα όσης απομόνωσης χρειάζεται κανείς για να μπορέσει να ξεφύγει από την καθημερινότητα και να απολαύσει την πλήρη χαλάρωση. Ωστόσο, βρισκόμαστε μόλις 15 λεπτά από την πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι, αλλά και κοντά σε διάφορα ζωντανά μέρη του νησιού. Έτσι καθίσταται ιδιαίτερα εύκολο να πραγματοποιείται πληθώρα δραστηριοτήτων που μπορούν να ζωντανέψουν άμεσα τις διακοπές σας.

Ποιότητα

Κάθε χρόνο προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε όσα προσφέρουμε, έτσι ώστε τόσο οι βίλες όσο και η ποιότητα του συνόλου των υπηρεσιών μας να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες που θέλουμε να έχουν οι επισκέπτες μας, κάνοντάς μας όλο και καλύτερους.

Γιατί να μας επιλέξετε & να πραγματοποιήσετε απευθείας κράτηση

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εγγυόμαστε στους επισκέπτες, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν κράτηση απευθείας μαζί μας, ότι έχουν την οικονομικότερη διαθέσιμη τιμή, από όλες τις υπόλοιπες σελίδες κρατήσεων που υπάρχουν.

Τοπικές γνώσεις

Ως κάτοικοι του νησιού, ιδιοκτήτες και προσωπικό βάζουν πάντα τα δυνατά τους ώστε να προσφέρουν την κατάλληλη καθοδήγηση προκειμένου κάθε επισκέπτης να οργανώσει τις διακοπές του με τον ιδανικότερο τρόπο!

Προσωπική επαφή

Βρισκόμαστε πάντα κοντά στις ανάγκες των επισκεπτών μας. Κατά την άφιξή σας, ενημερώνεστε με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου για εσάς ατόμου, το οποίο βρίσκεται στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Προσωποποιημένες διακοπές

Κάθε επισκέπτης είναι μοναδικός και έτσι πρέπει να είναι και οι μέρες του στην Κεφαλονιά! Ενημερώστε μας τι θα θέλατε να βιώσετε κατά τη διαμονή σας και θα σας βοηθήσουμε για να το οργανώσουμε μαζί!

Φιλικό & ενημερωμένο προσωπικό

Προσέχουμε ιδιαιτέρως ώστε τα άτομα που αποτελούν μέρος των Oneira Villas να χαρακτηρίζονται από ευγένεια και θέληση να μάθουν, και να προσφέρουν πάντα τα μέγιστα.

Βρίσκεστε σε καλά χέρια

Θέλουμε να προσφέρουμε τουλάχιστον ό,τι θα θέλαμε να μας προσφέρουν και για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι ξεχωρίζουμε. Πείτε μας τι ακριβώς χρειάζεστε ή ονειρεύεστε και σίγουρα θα συμβάλουμε για να συμβεί.

Ταξιδεύεις με κατοικίδιο;

Είμαστε pet-friendly! Αγαπάμε πολύ τα κατοικίδια και τα αντιλαμβανόμαστε ως μέλη της οικογένειας, οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να στερήσουμε από τους επισκέπτες μας τη χαρά να φέρουν μαζί τους και τους τετράποδους φίλους τους. Αντίθετα, ελπίζουμε να προσφέρουμε χαλάρωση σε όλους, προσφέροντας ένα φιλόξενο περιβάλλον, γενικότερα. Για τον λόγο αυτό αποτελούμε μια ξενοδοχειακή μονάδα που δέχεται ευχαρίστως τα κατοικίδιά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική μας γύρω από τα κατοικίδια, εδώ.

Τι λένε για εμάς

Δείτε μας στο Instagram